När du vill skapa ett webbhotellskonto hos nordicway måste du bestämma om du vill överföra ditt domännamn till oss eller inte. När du överför har du två alternativ:

1: Beställ utan överföring till nordicway
2: Överför domänen till nordicway

Om du väljer det första alternativet innebär det att du kommer att hantera ditt domännamn externt. Det andra alternativet är att överföra domänen till nordicway. Om du väljer detta alternativ kommer vi att hantera ditt domännamn och sköta automatiska förnyelser åt dig.

Vanligtvis är det mest meningsfullt att överföra domänen till nordicway, så att både webbhotell och domäner hanteras av samma leverantör.

När du överför en domän till oss innebär det endast administrationen. Du behöver själv flytta innehållet på webbplatsen och e-posten. Alternativt kan du anlita oss för denna uppgift om du behöver hjälp. Observera att dina DNS-inställningar inte ändras automatiskt under överföringen. Därför kan du flytta ditt innehåll innan du ändrar namnservrarna i din egen takt.