Kan du skicka e-postmeddelanden men inte ta emot dem? I så fall finns det vanligtvis två möjliga orsaker.

1: Nameservern pekar inte på nordicway

Om din nameserver inte pekar på Nordicway kommer e-postmeddelanden inte att levereras till vår server som standard. I så fall måste du ställa in din DNS för att vidarebefordra e-postmeddelanden till oss där din nameserver pekar.

2: Du har ändrat din A-post i DNS

Om du ändrar din A-post i vår DNS kommer e-postmeddelanden att levereras till samma server där din webbplats är hostad. Detta kan vara plattformar som Wix, Squarespace eller liknande tjänster. I så fall följer du den här guiden: https://nordicway.io/client/index.php/knowledgebase/32/Att-st%C3%A4lla-in-Wix-och-andra-webbplatssystem-med-ditt-eget-dom%C3%A4nnamn-p%C3%A5-nordicway.html

Se till att följa alla steg noggrant, eftersom det inte kommer att fungera annars. Guiden är skapad för Wix, men den är tillämplig i alla fall där din A-post pekar på en annan IP än vår.

Nyckelord: inte ta emot e-post, inte få e-post, inte få e-postmeddelanden