På NordicWay har du möjlighet att koppla ditt G Suite-konto till din domän hos oss.

Här är stegen att följa:

1. Lägg till MX-poster i din DNS

Google instruerar dig att lägga till en serie MX-poster i din DNS.

Först, logga in på cPanel, gå sedan till "DNS" och klicka på "Hantera" bredvid den domän du vill lägga till MX-poster för.

Här klickar du på "Lägg Till Post" och väljer "Lägg till MX-posten".

Enligt informationen som Google tillhandahåller fyller du i informationen som följer:

Ersätt dindoman.se med din egen domän.

Fortsätt med den här processen tills du har skapat alla poster.

Ta bort befintlig MX-post

Den uppmärksamme läsaren kommer att märka att det redan finns en befintlig MX-post. Du kan se detta genom att klicka på "MX" högst upp på sidan, vilket visar alla dina MX-poster.

Denna befintliga post måste tas bort så att endast de du har skapat återstår:

Nu bör du endast ha dina "Google-poster" kvar. Det sista att göra är att ändra vår e-posthantering.

Ändra e-posthantering

Gå till cPanel-framsidan och välj 'E-postrutning'. Välj 'Fjärr-e-postutbytare'.

Och det är allt! Ditt G Suite borde nu fungera med din domän på nordicway.

Eftersom vi arbetar med DNS-inställningar här kan det ta upp till 24 timmar innan allt fungerar korrekt.