Vid vår ände finns det ingen specifik begränsning för hur många e-postmeddelanden du kan skicka på en dag.

Vi har dock en begränsning för det maximala antalet e-postmeddelanden per timme, vilket beror på det paket du använder.

Dessa typer av begränsningar är ganska vanliga hos de flesta leverantörer och fungerar som ett skydd mot utgående skräppost från komprometterade kundkonton.

Här är de respektive e-postgränserna per paket:

• Plus+: 150 e-postmeddelanden/timme
  • Plus+ Pro: 250 e-postmeddelanden/timme
  • Plus+ Enterprise: 500 e-postmeddelanden/timme
  • Plus+ VIP: 500 e-postmeddelanden/timme

VIKTIGT->Observera att om du överskrider denna gräns på en gång, kommer några av dessa e-postmeddelanden att levereras under följande timme. Vi gör en efterleverans på upp till 25 % över den angivna e-postgränsen under den efterföljande timmen.

Detta innebär att om du skickar 400 e-postmeddelanden, kommer de första 150 att skickas ut under den första timmen. Dessutom kommer 40 e-postmeddelanden (25 % av 150) att köas och levereras under nästa timme, medan 210 inte kommer att levereras.

Enligt våra användarvillkor är det inte tillåtet att använda vår tjänst som en massutskickstjänst. Om du vill skicka ett stort antal e-postmeddelanden på en gång rekommenderar vi att du väljer en extern leverantör för detta ändamål, såsom MailChimp, eller uppgraderar till ett större paket hos oss.

Observera att det inte finns någon daglig gräns så länge du håller dig inom de timvisa begränsningarna.