På nordicway finns det gott om alternativ för att skapa din egen webbplats på olika sätt.

Bygg din webbplats med CMS

Vi erbjuder enklicksinstallationer för olika Content Management System (CMS) som WordPress, Joomla och Prestashop.

De flesta CMS-plattformar kräver inte kodning; du kan hantera och designa din webbplats direkt från kontrollpanelen i din webbläsare.

Vi rekommenderar särskilt WordPress och har skapat en videoguide för att guida dig genom installationsprocessen: WordPress Installationsguide.

Skapa din webbplats från grunden

Oavsett om du har kodat din webbplats eller behöver en enkel HTML-landningssida, stöder vi det också fullt ut.

Det enda du behöver göra är att ladda upp dina filer via FTP och skapa eventuella nödvändiga databaser för din webbplats, och du är redo att köra.