Det finns ingen SSL på min domän

De främsta anledningarna till att du inte har SSL på din domän är:

1: Dina namnservrar pekar inte mot nordicway

För att utfärda ett SSL-certifikat måste din domän peka mot våra namnservrar. Det tar vanligtvis 24 timmar från ändringen av namnservrar innan ditt SSL-certifikat automatiskt tilldelas. Du kan dock manuellt köra "AutoSSL" från cPanel om du vill påskynda processen.

2: Du har inte omdirigerat trafiken till https

Om din webbplats nås via http kommer webbläsaren att indikera att det inte är en säker anslutning. Se till att omdirigera din domän till https-versionen. I WordPress kan detta göras med en plugin som "Really Simple SSL." För plattformar som inte använder WordPress kan du konfigurera detta i din .htaccess-fil. Vi rekommenderar att du söker på Google, där det finns många exempel på sådana konfigurationer.