Jag kan inte komma åt mina egna sidor, men andra kan

Om du upptäcker att du inte kan logga in på cPanel hos oss eller se dina egna sidor medan andra kan, är det troligt att din IP-adress, som du använder för att komma åt vår server över internet, har blivit blockerad av vår brandvägg.

Vårt system övervakar noggrant de processer som sker på hela den server du befinner dig på, och därför kan du bli svartlistad även om du inte har gjort något fel.

Det enda du behöver göra är att skapa en supportbiljett och ange din IP-adress. Vi kommer sedan att kontrollera om du verkligen har blivit blockerad av vår brandvägg. Om det är fallet kommer vi att lägga till din IP-adress på vitlistan, vilket tillåter dig att fortsätta ditt arbete på din webbplats.