Om du pekar din namnserver mot en extern DNS-tjänst och skulle vilja använda nordicway för antingen webbplats eller e-post, då behöver du ställa in din DNS. Här är en guide för att peka både e-post och webbplats mot nordicway.

1. Logga in på din DNS-tjänst och ändra dina DNS-inställningar
  2. Skapa/ändra din A-post med namnet mail.dindomän.dk och ange serverns IP-adress, som du kan hitta i ditt kontrollpanel (ersätt dindomän.dk med ditt faktiska domännamn)
  3. Ändra din MX-post till MX 0 mail.dindomän.dk (ersätt dindomän.dk med ditt faktiska domännamn)
  4. Modifiera A-posten som innehåller ditt domännamn. Här, ange serverns IP-adress, som du kan hitta i ditt välkomstmail (ersätt dindomän.dk med ditt faktiska domännamn)