Anpassa din skräppostfilter på nordicway

På Nordicway har du gott om alternativ för att anpassa och till och med inaktivera skräppostfiltret som ingår i ditt webbhotellspaket.

I videon nedan har vi skapat en guide som täcker alla funktioner i vårt skräppostfilter, vilket gör att du kan skräddarsy det efter dina behov.

Observera (detta beskrivs inte i videon) att det finns en skillnad mellan 'automatisk radering' poäng och 'skräppostmapp' poäng. Automatisk radering är inte lika 'strängt' som skräppostmapp, eftersom det raderar skräppost istället för att markera dem som skräppost.

Det innebär att om du till exempel väljer att radera skräppost istället för att markera dem och skicka dem till skräppostmappen, kan du uppleva att du får mer skräppost, eftersom automatisk radering inte fångar upp lika många e-postmeddelanden som skräppostmappfunktionen (även om både automatisk radering och skräppostmapp-poäng är inställda på 5). I så fall kan du försöka ställa in automatisk raderingspoäng lägre för att göra den strängare och därmed markera fler e-postmeddelanden som skräppost.