Hur du hittar detaljerna för ditt webbhotell

Du kan hitta de viktiga web hosting-detaljerna i välkomstmailet du fick när du skapade ditt web hosting-konto. Om du inte kan hitta det i din inkorg, kan du följa dessa steg:

1: Logga in på "Kontrollpanel"
2: Klicka på "Redigera mitt konto" i menyn.
3: Klicka på "E-posthistorik" i menyn.

Detta avsnitt innehåller alla e-postmeddelanden som skickats till dig, och du bör kunna hitta välkomstmailet här. Du kan antingen spara det på din dator eller skriva ut det för framtida referens.